Euforia y desazón

Sala Beckett
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Història d’una acadèmia en decadència o d’una família disfuncional? Una mescla que neix de la precarietat i la incertesa. Passions humanes del naufragi social.

Una acadèmia per a adults. Avui hi retorna l’Amanda, ex alumna, per fer-se’n càrrec. Ja només hi resta un estudiant que espera l’aprovat del seu últim examen i el títol que li ha de permetre enfrontar-se al món. Però l’acadèmia ja no és el que era. Ara, tres germans l’han envaït amb materials d’un taller mecànic. Entre currículums, arxivadors, rodes trencades i cola d’enganxar en fred, els personatges viuran una nit per inventar la passió que els ha de salvar de la seva pròpia història, almenys per una estona.

El Eje és la companyia resident a la Beckett d’aquesta temporada. El seu, és un teatre brut per vocació, compromès i cru; i pivota sobre la dramatúrgia actoral. Abocades a una interpretació astuta, fràgil i ferotge, El Eje no oblida que les persones som i hem de ser el centre de tota creació. Estrenat al Festival Temporada Alta 2023, aquest espectacle s’ha fet comptant amb la dramatúrgia i la direcció de l’argentí Sergio Boris.

Com arribar