Catalan Gothic

Golem'S (Almeria Teatre)
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

L’any 2050, el català ha deixat d’existir. Aquest desenllaç ha estat el resultat d’una combinació de polítiques lingüístiques adverses i la indiferència cultural que han erosionat poc a poc el seu ús entre les noves generacions. En un món on l’espanyol i l’anglès dominen, la rica herència cultural i lingüística de Catalunya ha estat relegada a l’oblit.
No obstant això, a través del Cronovisor, una màquina del temps, podem accedir a registres audiovisuals i moments històrics del passat dels catalans, amb l’objectiu de documentar el que alguna vegada va ser una vibrant comunitat catalana. A través d’aquestes emissions l’audiència del futur pot albirar com vivien, parlaven i es relacionaven els catalans a través de les festivitats, les tradicions i la vida quotidiana en una època en què la seva llengua encara floria.
«Un fidedigne retrat del poble català i les seves tradicions que sens dubte formarà part dels doctorats antropològics de les universitats més importants del món.»
Pofessor Franz de Copenhague

 

Una creació de Míriam Puntí i Victor Alvaro

 

Un espectacle de Gataro

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar