UDOLÇ

Teatre Cirvianum
Torelló

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

La trompetista i cantant de jazz Alba Careta i el cantautor i productor Henrio s’uneixen en el tercer treball discogràfic de la col·lecció del Càntut. Cançons de tradició oral.

Sota el nom Udolç, Alba Careta i Henrio emprenen un viatge oníric i sensorial per diverses cançons de bressol, principalment de les comarques gironines i recollides en l’arxiu del Càntut. La voluntat del projecte és recuperar les cançons utilitzades en els moments més tendres de la criança i que han passat de generació en generació amb l’objectiu de tranquil·litzar i fer adormir els infants.

La son és el principal fil conductor de l’espectacle, però també hi prendran protagonisme l’origen de les cançons, els udols, els rituals previs al moment d’adormir-se... Tot plegat confegeix una proposta emocionant que connecta tant amb els moments més tendres d’una mare o un pare adormint els seus infants, com amb els instants en què els udols prenen protagonisme o, dit d’una altra manera, es va esgotant la paciència de qui bressola.

Alba Careta: veu, trompeta, i sintetitzador analògic

Enric Verdaguer: veu, guitarres i carilló

Santi Careta: guitarres, veu i carilló

Com arribar