POLS DE DIAMANT

Sala La Cate
Figueres

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Quan en Dani denuncia haver estat víctima d'una brutal agressió LGTBI-fòbica, la seva és història torna viral a nivell nacional. Les xarxes bullen, ocupa portades de diari i tertúlies televisives, i fins i tot fa que els màxims dirigents polítics s'hi manifestin. No obstant, hi ha alguna cosa del seu testimoni que sembla no convèncer els investigadors del cas i, sobretot, l'opinió pública. S'ho ha inventat tot? I en cas de ser així, què l’ha portat a fer-ho? Pot una presumpta denúncia falsa desacreditar el patiment de tot un col·lectiu?

 

Pols de diamant busca treure a la superfície les contradiccions de l'ésser humà. Com algú es veu empès a mentir per intentar sobreviure a l'estigma.

 

Premi de la Crítica 2024 a Pau Coya com a Millor autor revelació per Pols de diamant i nominació a Millor espectacle de proximitat, millor autoria original (Pau Coya) i millor interpretació (Albert Salazar i Dafnis Balduz) als VII Premis Teatre Barcelona 2024.

 

Interpretació: Dafnis Balduz i Albert Salazar | Autoria: Pau Coya | Direcció: Nelson Valente | Ajudantia de direcció: Elna Roca | Producció: Apunta Teatre | Durada: 1 h 20 min

 

Com arribar