Mosca

Sala Fènix
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Mosca és un joc de nens, una cosa que pot convertir-se en un malson.

L’obra explica la història d’en Pedro, un nen de deu anys que pateix bullying a l’escola.

En Pedro es reflecteix als ulls de la seva mare, el seu pare i la seva mestra en qualsevol moment de la peça.

Colpidora i intensa, Mosca aprofundeix en la vida d’un nen i el que se sent en patir bullying, però també la por, els prejudicis i el no saber què fer i com solucionar-ho, i l’entorn en què es desenvolupa en Pedro. El bullying és un dels greus problemes de la nostra societat actual. Mosca és un projecte que parla de l’entorn dels nens a través de la seva família i la seva escola.

La impotència de no saber què fer i la falta d’informació en no detectar a temps el problema, l’absència, l’amor, la compassió, l’assetjament.

Ártika Cía vol continuar investigant temes poc visibles amb una aposta que parteix d’un text de Gustavo Del Río per portar a escena realitats molt properes però que hem de seguir exposant.

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar