CIUTAT FLAMENCO 2024: DAVID LEIVA "12 Flores"

Aclam Club
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

L’espectacle 12 Flores del guitarrista David Leiva ofereix una experiència artística única, entrellaçant música i literatura de manera innovadora. Aquest espectacle, lligat a la novel·la homònima escrita per Leiva, combina flamenco, jazz, copla i electrònica, guiant l’oient en un viatge sonor que revela gradualment el misteri de les 12 flors de vidre.

El número 12 actua com a fil conductor, present a la música i les narracions. A l’escenari, juntament amb la guitarra de David Leiva, hi participen talentosos artistes que enriqueixen aquesta experiència. Carlos Cuenca aporta una dimensió contemporània amb electrònica, teclat i percussió. Elisabeth Gex, Eli de la Bonita, afegeix profunditat emocional i textura amb la seva viola. Jorge Mesa, Pirata, contribueix amb la veu flamenca i les habilitats actorals. Carme Canet completa l’experiència amb la seva presència escènica, submergint el públic a la història i reforçant la connexió entre la música i la narrativa.

Aquest elenc d’artistes col·labora per crear una experiència on es fusionen música, narrativa i actuació, transportant el públic a un univers ple de bellesa i emoció.

David Leiva | guitarra flamenca
Carlos Cuenca | percussió i electrònica
Jorge Mesa, Pirata | cante
Elisabeth Gex, Eli de la Bonita | viola
Carme Canet | actriu