CIUTAT FLAMENCO 2024: CIA. FLAMENCA INÉS RUBIO "Florecer"

CAT Tradicionàrius
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Florecer, Inés Rubio ens porta a un viatge íntim i profund a través del flamenco, un viatge que neix de la necessitat més profunda d’expressar-se i ballar lliurement. Aquest espectacle és una manifestació de la seva evolució personal i artística, marcada per les circumstàncies que van intentar frenar la seva passió.

Inés ens presenta un espectacle on la tradició i la innovació s’entrellacen amb naturalitat i elegància. Acompanyada per dues veus i una guitarra, ella escolta, sent i balla, portant el públic a un estat de connexió i emoció pura. Florecer és la seva resposta als desafiaments, una declaració d’amor pel flamenco que reflecteix la seva manera de ser, estimar i respectar aquest art.

La bailaora s’inspira en les arrels del flamenco i defensa la tradició amb la força de la seva resiliència. Els seus moviments evoquen la frescor de noves fulles i la bellesa de flors en plena floració, cadascuna escampant la seva veritat a través del ball. Inés Rubio, amb cada pas, ens mostra que florir és més que una etapa; és una forma de vida i la culminació del viatge cap a l’autenticitat i la dignitat artística.

Inés Rubio | baile
Antonio Santiago “Ñoño” | guitarra
Paco de Mode | cajón
Miguel de la Tolea | cante
Luis de la Fefa | cante

Direcció i composició musical: Antonio Santiago “Ñoño”
Disseny d’il·luminació, il·luminació i so: Marc Vilardell

Com arribar