The cryless little princess

Teatre Eòlia
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Una noia de vint-i-dos anys que continua disfressada de princesa com quan era petita, atrapada en la nostàlgia de la seva infància. Algú que viu en el record per evadir-se de la realitat present. El temps ha passat des d’aquell aniversari de l’àvia on hi havia tota la família voltant pel saló de casa. L’obsessió de viure i reviure el mateix dia han trencat amb la realitat d’aquell moment. La seva imaginació ha jugat massa amb aquell record fins al límit de destruir-lo. Tot es va fer curt i es va morir. Un telèfon que ja no sona, un regal que és buit i un peix-robot que se li han acabat les piles.

 

Eòlia Escena Emergent és una aposta d’Eòlia I+D i el Teatre Eòlia dedicada a creadores i intèrprets emergents en l’àmbit de les arts escèniques. Un aparador de nous talents. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als Treballs de Final de Grau de l’alumnat d’Eòlia

Fitxa Artística

Creació: Lili Molina Martínez i Anna Climent
Direcció: Lili Molina Martínez
Interpretació: Anna Climent

Ajudant de Direcció: Sara Quiñonero Pipó
Escenografia: Cesc Colomina
Espai sonor: Bet de Nin
Il·luminació: Sílvia Valls Batalla
Vestuari: Alba Semper

Companyia: Lili Molina Martínez i Anna Climent

Una producció d’Eòlia Escena Emergent 2024

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar