DROP presenta Flavour Trip

LA TERRRAZZA (POBLE ESPANYOL)
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Uneix-te a nosaltres a La Terrrazza per a una tarda exclusiva amb Flavour Trip, el dinàmic duo d'artistes que han arrasat a YouTube amb els seus vídeos icònics en ubicacions impressionants d’arreu del món. L'any passat vam tenir el plaer d'acollir-los, i el vídeo que vam gravar va aconseguir més de 400.000 visualitzacions - va ser tot un èxit!

Estem emocionats de donar-los la benvinguda de nou a La Terrrazza per a una altra sessió inoblidable. Aquesta vegada, també ens acompanyarà Guy Williams, el cervell darrere de l'icònic Flash Ibiza, i per primera vegada, les locals Klara Missyle i Jazz K amb un potent set B2B.

El so únic de Flavour Trip i les seves actuacions captivadores creen una experiència immersiva que no et voldràs perdre. Aconsegueix les teves entrades ara i prepara't per a una nit plena de ritmes increïbles i energia vibrant.

?? Què és DROP ??

DROP és l’autèntica cultura de la música de ball, tal com sempre hauria d’haver estat. Com un dels moviments musicals de més ràpid creixement a Espanya, la nostra filosofia és senzilla: "La música és per ballar, i tothom és igual a la pista de ball". Les nostres festes són un homenatge a la música de ball en totes les seves formes i colors, des dels lofts de Chicago, Detroit i Nova York fins als soterranis de Berlín, Amsterdam i Londres. Som una màquina del temps sonora dissenyada per portar-te a través de les èpoques originals del House, Disco, Funk, Soul i Groove mentre presentem talent de DJs de primer nivell. Com ho lliguem tot? Amb els nostres valors d’amor, bondat i tolerància per a tothom. Però prou de parlar. Els vinils ja giren, els ritmes estan brollant. Preparat per ballar?

?? Normes de la Casa ??

Aquesta és la teva festa! Mira als ulls, sigues present i gaudeix del moment.

Balla com si fossis a casa sol. Tots som aquí pel mateix motiu: ballar bona música amb bona gent. Ballem sols, junts.

Es necessiten dos per ballar tango. Només sí significa sí. És senzill. El consentiment és innegociable tant dins com fora de la pista de ball.

Respecta sempre els altres, l'espai i a tu mateix. Festa amb responsabilitat, però balla sense por.

Amplifica l’amor - silencia l’odi. Parla amb un membre del nostre equip si veus qualsevol tipus d’assetjament, prejudici, violència o falta de respecte. En formar part del nostre moviment, promets defensar-te davant la intolerància. Tots som responsables de crear un espai segur els uns pels altres.

Com arribar