CRÒNIQUES DEL BARRI XINÈS DE BARCELONA

Teatre Eòlia
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Cròniques del Barri Xinès de Barcelona vol ser un espectacle d’un temps on l’actual barri del Raval ( i més en concret, des del carrer Nou de la Raval fins el Portal de Santa Madrona) va ser un indret d’esbarjo en el sentit més ampli del terme, mitificat i conegut mundialment, menyspreat per falsos moralistes i enaltit per patums literàries del més alt nivell. On s’hi barrejaven -en la més perfecta de les harmonies- la gent humil i treballadora amb l’anomenada “escòria social”. I tot això, ho intentarem fer, treien la pols a les partitures d’alguns vells tangos, revivint poemes de l’època, mostrant imatges i noticiant fets luctuosos…o,… potser, no tant.

 

Fitxa artística

Idea, dramatúrgia i direcció escènica: Pere Sagristà-Ollé
Intèrpret i cantant: Maria Colom
Pianista: Sebastià Bover

Resolucions videogràfiques i altres aptituds: Didac Rodríguez

Amb la col·laboració especial de Rosa Pérez i de Javier Campillo.

Fotografia de cartell: ”Barrio Chino. Barcelona”, 1963 © Archivo Colita Fotografía

Companyia: Produccions Aleatòries

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar