Man mano, il tempo scorre

El Maldà
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

“Man mano" de l'italià a poc a poc, lentament, o conjuntament és un projecte escènic sobre el compartir temps, habitar-lo amb les mans, amb les paraules i amb l'acte social més simple que és l'estar junts cuinant i menjant. 

L'espectacle reivindica els rituals socials, com el temps a la cuina, fins i tot quan son amb persones desconegudes, com a espais de cures on es desdibuixa la separació entre el fet escènic i la vida mateixa. És una experiència vivencial, vertebrada des de la transmissió de la memòria a través d’una trobada quotidiana i íntima al voltant de la recepta dels gnocchi, una pasta fresca italiana tradicional. 

Investigació escènica participativa i apetitosa. El públic participa activament, cuina i menja. Contactar en cas de celiaquia o altres restriccions alimentàries.

Creadora, investigadora i performer: Elaine Grayling
Il·luminació: Natàlia Ramos
Espai escènic: Camille Latron
Producció: Judit Martínez Gili

Amb el suport i col·laboració de: Festival Z, Culture Moves Europe, Proyecto financiado por Ayudas Creación INJUVE, La Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles, Cardant Cultura, Centre Cívic El Sortidor, El Canal de Salt, SI Factoria de l’Ajuntament de Cornellà del Llobregat

Agraïments: Cuqui Jerez, Rosa Casado, Loredana Salvato, George Grayling, Erika Grayling, Paula Castillo, Sara Gonzàlez, Katherine Leyton, MPECV Reina Sofía, Teatro Pradillo, Compañeras MPECV 2022, “Le Zie” de Terlizzi, Francesco Calvani, Flora De Chirico, Comune di Terlizzi

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar