Observin aquests fills de puta

El Maldà
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Acceptem dofí com animal de companyia

El president d’un dels clubs de futbol més importants del país es reuneix amb el nou president del govern per demanar-li un favor personal: l’aprovació d’una nova llei de protecció i benestar animal que reconegui als dofins com a animals de companyia. A partir d’aquesta delirant proposta, assistirem a una consecució d’esdeveniments que ens revelarà com el poder i la corrupció s’exerceixen a totes les classes i àmbits de la nostra societat. Des de la llotja del Bernabéu fins a la sala d’assaig d’una petita companyia.

Fitxa artística

Autor: Adrián Perea
Co-Direcció: Dúo Fàcil i Adrián Perea Nava
Intèrprets: Marc Domingo, Cris Martínez, Francesc Marginet Sensada, Clara Mingueza, Abel Reyes Alabart i Marc Tarrida Aribau
Espai Escènic i disseny de llum: Ona Guilera
Sorollista: Àlex Polls
Assesorament de vestuari: Jess Sibina
Producció executiva: Judit M. Gené
Fotografies: Laia Nogueras
Tràiler: Irene Pagès Molina
Vídeo: David Andrés
Producció: Fundació Joan Brossa-Centre de les Arts Lliures i Dúo Fàcil
Agraïments: Juanjo Cuesta, Centre Cívic Parc Sandaru, Nau Ivanow, Sala Espacio, Produccions el Gran Mogol, a la cuinera del restaurant on vem sopar un dels primers dies (no ens sabem el seu nom, però ha estat imprescindible per fer aquest espectacle), i a tots aquests fills de p*t* que ens han ajudat.

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar