BODAS DE SANGRE, De Federico García Lorca

Teatre Akadèmia
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

El mateix dia del seu casament, durant el banquet, La Novia decideix escapar a cavall amb el seu veritable amor: Leonardo. L’autor es basa en un fet real (el crim comès al Cortijo de Níjar) per explicar una història tràgica sobre l’amor i el desig enfrontats al deure, l’honor i els interessos familiars. Lorca retrata una dona valenta que s’enfronta a la seva societat perseguint el seu desig, una reivindicació que encara avui continua sent necessària.

Bodas de sangre és l’obra més famosa de Federico García Lorca. És la primera part de la coneguda “Trilogia lorquiana” o “Tragèdies rurals” (Bodas de sangre, Yerma i La casa de Bernarda Alba). En aquesta trilogia, Lorca parteix d’un aparent costumisme literari per dibuixar una crítica moral de l’Espanya del seu temps.

El talent desmesurat de l’autor fa que les seves peces hagin esdevingut clàssics universals, precisament, perquè han transcendit la seva pròpia època i les seves pròpies circumstàncies. Una de les característiques comunes d’aquestes peces és que les heroïnes tràgiques són sempre dones, cosa que demostra que la mirada poètica de Lorca és d’una modernitat extrema.

 

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar